Equi Psyllium Plus 1,2 kg

Vorige Artikel 5 van 8 Volgende
€ 29,95 (inclusief 9% BTW)
Specificatie Omschrijving
Levertijd Voor 15.00 uur besteld, volgende dag geleverd
Aantal

Speciaal voor zandetende paarden om optimaal zand te verwijdern uit het paardenlichaam. Ter compensatie voor chronische spijsverteringsstoornissen in de dikke darm!

Aanvullend diervoeder (dieetvoeder) voor paarden.
Equi Psyllium Plus bevat de vezelrijke bron Psyllium ter compensatie voor chronische spijsverteringsstoornissen in de dikke darm.
Equi Psyllium Plus vormt een geleiachtige massa in de darmen en bindt opgehoopt zand aan de mest om vervolgens het paardenlichaam te verlaten.

Psyllium vezels
Psyllium vezels zetten uit en zorgen ervoor dat het zand wordt afgevoerd met de mest.
Aandeel van Psyllium vezels in het produkt = 95%. Dit is een zeer hoog aandeel ten opzichte van andere gelijksoortige producten.
 
Wanneer heeft het paard last van opgehoopt zand in het darmkanaal?
Dit is eenvoudig te testen door een halve emmer te vullen met water en 5 á 6 mestballen toevoegen. De emmer een uur laten staan en nadien de inhoud controleren. Ligt er meer dan 1 theelepel zand op de boden van de emmer liggen, dan heeft het paard te veel zand binnengekregen. Het advies is om het paard Equi Psyllium Plus te geven, ter voorkoming van onder andere darmongemakken!

Voederadvies
Paard: 2x per dag 100 gram gedurende 6 dagen.
Pony/veulen: 2x per dag 100 gram gedurende 6 dagen.
1 emmer a 1200 gram is voldoende voor een volwassen paard.

Verstrek om de 12 weken Equi Psylium Plus om ongemak te voorkomen.
Ter alle tijden over droog voer verstrekken.

© 2015 - 2019 Paarden, honden en katten spullen kopen doe je bij Kreukiespaardenpret | Paarden, honden en katten artikelen | Goedkoop | Snelle levering | Kwaliteit | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel